Kuinka Kiropraktiikka toimii? Mitä ensimmäisellä käynnillä tapahtuu? 

Keskushermosto hallitsee kaikkia kehon kudoksia, elimiä ja järjestelmiä rangan kautta. Kaikki toiminnot ja asiat jotka tapahtuvat kehossa ovat seuraamuksia siitä että aivot lähettävät viestejä rangan kautta kehoon.

Tämä tarkoittaa, että selkäranka on kehon tärkein elin, koska se suojaa keskushermostoa. Jäykkä ja huonosti liikkuva ranka vaikuttaa hermoston toimintaan huonolla tavalla ja laskee kehon ja hermoston toimintakykyä.

Kiropraktisen hoidon tehtävä on pitää ranka joustavana ja hermoston toiminta optimaalisena läpi elämän. Tämä saavutetaan hoitamalla rankaa säännöllisesti tarpeiden mukaan.

Huom! En diagnosoi, en hoida yhtäkään tautia, sairautta tai oiretta. Tehtäväni on pitää huolta rangastasi ja siitä että sinun hermosto toimii parhaalla mahdollisella tavalla.  

Kiropraktinen hoito avaa yhteyden aivoista kehoon, mikä nostaa kehon omaa sisäistä parantumiskykyä. Tämä auttaa ja tukee kehon omaa sisäistä parantumista Ja toimintaa.

Vastaanotolla on kolme erilaista käyntiä.

1) Ensimmäinen käynti. Kerron kuinka hoito toimii ja mitä voit odottaa hoidoilta. Suoritan tutkimuksen, ryhtikuvat sekä liikeratatestejä. Käydään läpi terveyeshistoriasi. Tehdään ensimmäinen hoito jos tilanne näyttää siltä.

2) Kiropraktisia hoitoja. Rangan sekä keskushermoston hoitoa. Seuraamalla hoitosuunnitelmaa saat hyviä tuloksia ja saat apua parantumisen kanssa ja pysyt terveellisenä.

3) Tarkastuskäynti. Uudet kuvat ryhdista sekä liikeratatutkimus ja uusi terveydentilan tarkastus.

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä varaamalla aika ensimmäiselle käynnille. Tervetuloa! 

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä nyt.