Enemmän hermovirtaa

Keskushermosto hallitsee kaikkia kehon kudoksia, elimiä ja järjestelmiä rangan kautta.

Selkärangan jäykkyys ja liikkeen puute, joka johtuu traumasta tai toistuvista liikkeistä, voi aiheuttaa hermoihin kohdistuvaa painetta, joka ajan myötä vahingoittaa hermoa ja huonontaa ryhtiä.

Hermoihin kohdistuva paine voi aiheuttaa kipua tai pistelyä käsissä tai jaloissa. Se voi myös tuntua siltä, ​​​​että hermo itse palaa, tai kädet ja jalat voivat puutua.

Krooninen stressi vaikuttaa huonolla tavalla puolustusjärjestelmän toimintaan, ja voi johtaa krooniseen tai toistuvaan flunssaan. Lisäämällä selkärangan liikettä ja vähentämällä selkärangan jäykkyyttä stimuloimme parasympaattista hermostoa ja parannamme ryhtiä, liikettä ja hermovirtaa kehossa mikä tukee palautumista ja parantumista sisältäpäin.

Kun ryhti, liike ja hermoston toiminta paranevat keho toimii paremmin. Ihmiset sanovat usein että unenlaatu on parempi, kipua on vähemmän ja että stressiä on vähemmän hoitojen myötä.

Kiropraktinen hoito auttaa vähentämään stressiä hermostossa. Pidä huolta selkärangasta, joka on kehon tärkein elin, säännöllisellä kiropraktisella hoidolla.

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä varaamalla aika ensimmäiselle käynnille! 

Kiropraktinen hoito nostaa sisäistä parantumiskykyä!

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä nyt.