Parempi ruoansulatus

Keskushermosto hallitsee kaikkia kehon kudoksia, elimiä ja järjestelmiä rangan kautta.

Hermosto ohjaa ja säätää ruoansulatusjärjestelmän toimintoja. Ruoansulatusjärjestelmä on vastuussa ruoan hajottamisesta ja kaikkien ravintoaineiden luomisesta, joita keho tarvitsee toimiakseen hyvin ja parantuakseen.

Jatkuva stressi vaikuttaa negatiivisesti hermostoon, mikä häiritsee ruoansulatusta. Stressin seurauksena voit tuntea olosi turvotuksi tai voi olla että vatsa ärtyy helposti.

Jäykkä ranka aiheuttaa stressiä hermostossa. Kiropraktisella hoidolla voimme auttaa tasapainottamaan ja rauhoittamaan hermostoa, mikä auttaa ruoansulatusta toimimaan paremmin. Tämä antaa myös kehollesi mahdollisuuden saada ravintoaineita, joita se tarvitsee parantumiseen.

Paremmin toimivan hermoston seurauksena ihmiset ilmoittavat että on vähemmän turvotusta ja vähemmän polttavaa tunnetta vatsassa.

Kiropraktinen hoito auttaa vähentämään stressiä hermostossa. Ihmiset sanovat usein että he ovat saaneet apua refluksiin ja muihin ongelmiiin jotka aiheuttavat ärsytystä vatsan alueella. Pidä mielessä että Kiropraktikko hoitaa hermostoa ja rankaa ja keholla on sisäinen parantumiskyky.

Pidä huolta selkärangasta, kehosi tärkeimmästä elimestä, säännöllisellä kiropraktisella hoidolla.

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä varaamalla aika ensimmäiselle käynnille!

Kiropraktinen hoito nostaa kehon sisäistä parantumiskykyä!

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä nyt.