Enemmän Liikettä

Keskushermosto hallitsee kaikkia kehon kudoksia, elimiä ja järjestelmiä rangan kautta.

Hermosto hallitsee kaikkia lihaksia, nivelsiteitä ja jänteitä kehossa. Kaikki liikkeet, kuten kävely, juokseminen, nouseminen sekä käsien ja jalkojen liikuttaminen on viestejä jotka kulkevat aivoista lihaksiin. Erilaiset traumat ja tapaturmat, kuten auto onnettomuudet tai krooniset toistuvat liikkeet työelämässä, vaikuttavat selkärangan toimintaan ja tasapainoon.

Kun selkärangasta tulee jäykkä, johtaa se huonoon ryhtiin ja hermoston toiminta laskee. Huonosti toimiva hermosto saattaa aiheuttaa lihaskipuja tai ongelmia käsien, jalkojen tai rangan liikkuvuuden kanssa. Kiropraktinen hoito  auttaa palauttamaan liikettä selkärankaan, mikä parantaa hermoston toimintaa.

Paremmin toimiva hermosto parantaa ryhtiä ja auttaa hermo-lihas yhteyden kanssa. Tästä syystä ihmiset ilmoittavat usein että he tuntevat vähemmän jäykkyyttä lihaksissa, käsissä ja jaloissa. He sanovat myös että on helpompi juosta, kävellä ja liikuttaa käsiä/jalkoja. Kiropraktinen hoito on erinomaien tapa vähentää jäykkyyttä ja lisätä liikkuvuutta kehossa.

Kiropraktinen hoito avaa yhteyden aivoista kehoon mikä nostaa sisäistä parantumiskykyä. Pidä huolta selkärangasta, kehosi tärkeimmästä elimestä, säännöllisellä kiropraktisella hoidolla.

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä varaamalla aika ensimmäiselle käynnille! 

Kiropraktinen hoito nostaa sisäistä parantumiskykyä!

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä nyt.