Liikkuva terveellinen ranka on terveellinen keho

Selkärangan ensisijainen tehtävä on suojata hermostoa. Rangan jäykkyys ja epätasapaino saattaa aiheuttaa monta erilaista oiretta kehossa. Tästä syystä on erittäin tärkeää pitää huolta ja hoitaa rankaa säännöllisesti ENNEN kuin ongelmat ilmenevät. Me harjaamme ja pidämme huolta hampaistamme ennen kuin ne mätänevät ja ovat huonossa kunnossa. Rankaa on hyvää hoitaa samalla ajatuksella.

Meillä on paljon stressiä jokapäiväisessä elämässämme. Tämä johtaa jatkuvaan stressiin ja rasitukseen hermostoon ja rankaan. Selkärankaan kohdistuu päivittäin paljon rasitusta. Istumme, liikumme ja meille sattuu ja tapahtuu urheillessa ja elämässä.

Käytämme rankaa päivittäin, joten on erinomainen idea pitää huolta rangasta säännöllisesti. Sinun ei tarvitse olla kipeä käydäksesi hoidossa. Miltä selkärankasi näyttää 10 vuoden kuluttua? 20 vuoden? Ikääntyessämme rangan toiminta määrittää elämämme laadun. Olen nähnyt sen omin silmin vastaanotolla.

Terveellinen liikkuva selkäranka antaa meille hyvän elämänlaadun, koska voimme tehdä kaikki ne asiat mistä nautimme, ja elämästä tulee silloin parempaa.


Hyvät tavat + säännöllisyys = TERVEYS

Kun hyvä tulos on saavutettu, on yleensä hyvä käydä hoidossa kerran 2-4 viikon välein. Selkärangastasi ja tapauksestasi riippuen saatat tarvita enemmän tai vähemmän hoitoa pysyäksesi mahdollisimman terveellisenä. Me autamme sinua ja annamme sinulle hoitosuosituksen. Tervetuloa! Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä varamaalla aika ensimmäiselle käynnille nyt!

Kiropraktinen hoito nostaa sisäistä parantumiskykyä!

Aloita matkasi kohti parempaa terveyttä.